Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

GTST-ster Ferri Somogyi zet een carrièrestap in een héél andere richting

Ferri Somogyi is al jaren te zien in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Maar de 46-jarige acteur vindt het tijd voor iets nieuws.

Hij is daarom vanaf vandaag ook te boeken als trouwambtenaar.

Advertentie

“Mocht ik onderdeel uitmaken van jullie droomhuwelijk, dan ben ik zeer vereerd”, schrijft de acteur op Facebook. Volgens Ferri is het een ‘langgekoesterde wens’ van hem geweest. De reacties op het nieuwtje zijn veelal positief. Veel stellen zien het wel zitten om Ferri uit te nodigen op hun grote dag. ‘Wat leuk, je bent een BABS!’, klinkt het massaal.

Ferri is vorig jaar vader geworden van dochtertje Véda. In 2018 trouwde hij zelf met zijn Noëlle, die hij tien jaar eerder ontmoette op de kermis van Volendam.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien