Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Met deze actrices uit 'GTST' had Ferri Somogyi in het geheim een relatie

Het gebeurt wel vaker dat een stelletje in een serie ook in het echte leven verliefd op elkaar wordt. Dat overkwam ook Ferri Somogyi die de rol van Rik de Jong vertolkt in Goede tijden, slechte tijden. In Goede tijden, zomer tijden vertelt hij Froukje de Both dat hij een paar maanden een relatie had met tegenspeler Sabine Koning. 

Froukje vroeg aan de acteur of hij wel eens gevoelens kreeg voor een van zijn collega’s. Ferri Somogyi maakte dit vaker dan een keer mee.

Advertentie

Ferri Somogyi en Sabine Koning

De twee acteurs die in de soap het koppel Rik de Jong en Anita Dendermonde speelden, hadden ook privé een relatie. “Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie maanden, niet heel lang.” Het was in die tijd ook wel lastig om samen te spelen nadat het net uit was. “We moesten toen ook hele zware scènes spelen. Dat was heftig, maar wij zijn verantwoordelijk. Dus wij moeten dat oplossen. Maar niemand heeft het toen gemerkt”, vertelt hij in het programma.

Meer liefdes

Sabine was niet de enige met wie Ferri een kortstondige relatie had. Ook Robine van der Meer, die toentertijd Meike Griffioen speelde, is een korte tijd het liefje van de acteur geweest. Tegenwoordig is Ferri al lange tijd gelukkig met zijn vrouw Noëlle van Stek. Ze zijn al wel voor de wet getrouwd, maar de bruiloft moet nog komen. De twee hebben sinds 2018 een dochtertje.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Brunopress

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien