Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Pijnlijk maar grappig: filmpjes van mensen die hun trein missen zijn grote hit

Geen beter vermaak dan leedvermaak, zeker op social media. Filmpjes van mensen die vallen of in een grap trappen zijn altijd een grote hit. En daar is nu een nieuwe categorie aan toegevoegd: mensen die de trein missen.

We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt: je hebt nog 1 minuut voor de trein gaat, je zet een sprintje in en dan nét wanneer je het perron op komt, sluiten de deuren van de trein en rijdt-ie voor je neus weg. Je ziet iedereen in de trein vol medelijden naar je kijken en jij kunt niet anders doen dan je omdraaien en accepteren dat je een trein later moet nemen.

Advertentie

Dagelijkse video’s
Een moment dat je eigenlijk zo snel mogelijk wil vergeten, maar toch legt het Instagramaccount @missedbyabus juist dit moment voor altijd vast. Op het account delen ze bijna dagelijks video’s van mensen die de trein missen. En dat is stiekem best grappig, als je het zelf niet bent:

 

 

 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien