Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Finalist 'Miljoenenjacht' verbaast alle kijkers met déze beslissing

In Miljoenenjacht gaan deelnemers regelmatig met flink hoge bedragen naar huis. Helaas had de finalist van zondagavond iets minder geluk.

Tweede desk
In de eerste ronde gaat het Peter uit Zundert allemaal voor de wind. Hij weet de tweede vraag het snelst juist te beantwoorden. Als hij mag kiezen tussen een prijs uit een van de vijf koffers of een plek in de volgende ronde, kiest hij voor dat laatste.

Advertentie

Halve finale
Ook in de tweede ronde wil het allemaal wel lukken. Peter start achter de tweede desk en eindigt na vier vragenrondes achter de eerste desk. Samen met Karel belandt hij in de halve finale. Dan wordt het spannend. Gaat een van de mannen drukken voor een geldbedrag, of wordt de finalist bepaald door middel van een simpele rekensom? Als de teller steeds verder oploopt, wordt het Karel na een tijdje toch te heet onder zijn voeten. Hij drukt voor een mooi bedrag van 38.500 euro.

Finalist
En dat betekent dat Peter de finalist is van deze aflevering. In het begin loopt het allemaal gesmeerd en de bedragen die de bank biedt, lopen steeds hoger op. Met na een tijdje nog acht overgebleven koffers in het spel, krijgt de gepensioneerde aardbeienkweker een bod van 184.000 euro voor zijn koffer 12. Als hij doorgaat, moet hij nog twee koffers openmaken. En met de koffer van 2.5 miljoen en de 2 miljoen nog in het spel wil hij die gok wel wagen. De kans dat hij beide hoge bedragen eruit vist, is immers niet zo heel groot.

Laatste gok
Dus besluit Peter nog een laatste gok te wagen. En dat had-ie beter niet kunnen doen, want het gaat helemaal mis. Peter haalt beide hoge bedragen eruit. De bank biedt dan nog ‘slechts’ 29.000 euro voor zijn koffer. Zelfs verliezend finalist Karel gaat met een hoger bedrag naar huis.

De keuze van Peter wordt op Twitter volop besproken. Sommige kijkers vinden het zielig, anderen zeggen dat hij dan maar niet zo ver door had moeten spelen:

Heb je de aflevering gemist? Je kunt Miljoenenjacht online terugkijken.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien