Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Door deze fles azijn te kopen red je 1.000 vrouwen van baarmoederhalskanker

Eva Jinek en Jennifer Hoffman verkopen vandaag speciale flessen azijn in de supermarkt. Dit doen ze om baarmoederhalskanker onder de aandacht te brengen. Eén fles azijn kan namelijk het leven van 1.000 vrouwen redden. 

Elke 2 minuten overlijdt er ergens op de wereld een vrouw aan baarmoederhalskanker. Dat kunnen we ons bijna niet voorstellen, omdat dankzij het uitstrijkje in Nederland het aantal patiënten enorm is teruggedrongen.

Advertentie

Opsporen
Toch overlijden er jaarlijks nog steeds veel te veel vrouwen aan deze ziekte. Terwijl je baarmoederhalskanker volgens Eva Jinek en Jennifer Hoffman (en experts, uiteraard) heel makkelijk kunt opsporen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een fles azijn.

Vrouwenlevens redden
Eva en Jennifer vullen daarom vandaag bij de Albert Heijn de vakken met een speciale fles azijn. Eentje die vele vrouwenlevens kan redden. Op Instagram deelt Eva het verhaal. “Met iets simpels als een fles natuurazijn kun je de levens van 1.000 vrouwen redden. 1.000 vrouwen. Laat dit alsjeblieft even op je inwerken. Het klinkt als een sprookje, dat weet ik. Precies wat ik zelf ook dacht de eerste keer dat ik het hoorde.”

Wattenstaafje
“Met een paar druppels natuurazijn kunnen vrouwen onder de meest primitieve omstandigheden getest worden op baarmoederhalskanker.” Kortom: daar is geen ziekenhuis, duur laboratorium of dokter voor nodig. “Alleen een wattenstaafje met een beetje azijn”, legt Eva uit. “Deze stip je aan op de baarmoederhalsmond om te zien of er cellen zitten die wijzen op een voorstadium van baarmoederhalskanker. Mocht dit zo zijn, dan kleurt het weefsel wit.”

Stikstof
Wanneer het weefsel wit kleurt, heb je alleen wat stikstof nodig. Daarmee brand je de slechte cellen namelijk meteen weg. “Dan is ze voorgoed genezen”, legt Jennifer uit op haar Instagram. “Zo kunnen dus de allerarmste vrouwen gered worden. Simpel, goedkoop en effectief. Onze prachtige fles Miracle-azijn is supernormaal en toch heel bijzonder.”

Uitroeibaar
Eva: “De meeste vrouwen die doodgaan aan baarmoederhalskanker zijn jong en leven in ontwikkelingslanden. Vaak zijn ze ook moeder. Wij kunnen deze vrouwen makkelijk testen en redden, sterker nog: baarmoederhalskanker is de enige vorm van kanker die op dit moment uitroeibaar is.”

Wereld zonder baarmoederhalskanker
Jennifer Hoffman en Eva Jinek zijn al jaren ambassadeur van de Female Cancer Foundation omdat zij willen dat baarmoederhalskanker verdwijnt. “Omdat wij weten dat het kan”, zegt Eva. “Als je deze prachtige fles koopt, help je ons om een wereld zonder baarmoederhalskanker mogelijk te maken.”

Miracle, het azijn, is bij alle vestigingen van Albert Heijn vanaf 13 mei verkrijgbaar. Een fles kost € 1,50 en de volledige opbrengst gaat naar het de Female Cancer Foundation. Deze speciale fles azijn is tot en met 19 mei te koop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met iets simpels als een fles natuurazijn kun je de levens van 1000 vrouwen redden. 1000 vrouwen. Laat dit alsjeblieft even op je inwerken. Het klinkt als een sprookje, dat weet ik. Precies wat ik zelf ook dacht de eerste keer dat ik het hoorde. Met een paar druppels natuurazijn kunnen vrouwen onder de meest primitieve omstandigheden getest worden op baarmoederhalskanker. Geen ziekenhuis, duur laboratorium of dokter. Alleen een wattenstaafje met een beetje azijn. Deze stip je aan op de baarmoederhalsmond om te zien of er cellen zitten die wijzen op een voorstadium van baarmoederhalskanker. Mocht dit zo zijn, dan kleurt het weefsel wit. Met een klein beetje stikstof – kost ook niks en is overal ter wereld beschikbaar – brand je de slechte cellen meteen weg. De vrouw is dan genezen. De meeste vrouwen die doodgaan aan baarmoederhalskanker zijn jong en leven in ontwikkelingslanden. Vaak zijn ze ook moeder. Wij kunnen deze vrouwen makkelijk testen en redden, sterker nog: baarmoederhalskanker is de enige vorm van kanker die op dit moment uitroeibaar is. Jennifer Hoffman en ik zijn al jaren ambassadeur van de Female Cancer Foundation omdat wij willen dat baarmoederhalskanker verdwijnt en omdat wij weten dat het kan. Als je deze prachtige fles koopt, help je ons om een wereld zonder baarmoederhalskanker mogelijk te maken. #miraclelifesavingvinegar en #helpbaarmoederhalskankerdewerelduit Foto: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met natuurazijn kun je vrouwenlevens redden. “Wat zeg je nou Jennifer? Vrouwenlevens redden met azíjn?” Ja. Vrouwenlevens redden met azijn. “Hoe dan Jennifer?” Goeie vraag, want het klinkt idioot, maar het is toch echt zo. Op dit moment overlijdt er elke 2 minuten een vrouw aan baarmoederhalskanker. In Nederland krijgt iedere vrouw vanaf 30 jaar elke 5 jaar een uitstrijkje, maar dat is helaas niet overal ter wereld het geval. Veel landen hebben de praktische mogelijkheden of middelen simpelweg niet. Maar door de “azijn-methode” kan dat wel. Door met natuurazijn de baarmoedermond aan te stippen, worden ‘slechte’ met het blote oog zichtbaar. Mocht dat het geval zijn, dan kan een vrouw direct behandeld worden met een beetje stikstof en is ze voorgoed genezen. Zo kunnen dus de allerarmste vrouwen gered worden. Simpel, goedkoop en effectief. Onze prachtige fles Miracle azijn is supernormaal en toch heel bijzonder. Hij kost 1,50 en de opbrengst daarvan gaat naar de Female Cancer Foundation. Komen jullie hem halen bij de Albert Heijn? Vanaf maandag verkrijgbaar! 🌎 @evajinekofficial @femalecancer #lifesavingvinegar

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram, LUMC. Beeld: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman, ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien