Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Flikken Maastricht-ster vertelt over gênante taferelen op set

Actrice Oda Spelbos is vooral bekend van haar rol als Marion Dreessen in Flikken  Maastricht, maar wat veel mensen niet weten is dat zij daarvoor al zo’n 20 jaar op het toneel stond.

Op de set van de politieserie zorgde dit nog weleens voor gênante situaties, zo vertelt de actrice in een interview met Telegraaf.

Advertentie

Pijnlijke opmerking
“Ik weet nog dat Angela Schijf werd herkend op de set, want zij had in Goede Tijden gezeten.En dan zeiden die mensen tegen mij: ‘Mevrouw agent, als u goed uw best doet, kunt u misschien ook wel een carrière krijgen op televisie.’ Terwijl ik al vijftien of twintig jaar op het toneel stond, haha!”

Herkend op straat
Na dertien seizoenen Flikken Maastricht is Oda inmiddels wel een bekend gezicht geworden. Zo hoort haar man regelmatig mensen fluisteren als ze over straat lopen. “Die hoort dan iemand zeggen: ‘Daar heb je die rooie van Flikken.’ Of ze roepen: ‘Marion Dreesen!’ Ja, wat zeg je dan? Ik probeer altijd maar zo aardig mogelijk te groeten.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: AVRO TROS

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien