On Your Feet! - tickets nu vanaf €15,86 >

Meisje (19) neemt foto's van dodelijk ongeluk en heeft niet door dat ze dít detail vastlegt

De 19-jarige Anisa Gannon was onderweg naar haar werk toen ze ontdekte dat de weg was afgezet vanwege een ongeval. Ze besloot een foto te maken.

Dit deed ze zonder ook maar enig idee te hebben dat haar foto wereldwijd verspreid zou worden.

Want ze legde met haar camera een uniek detail vast.

Te laat
De reden dat ze überhaupt een foto maakte van het ongeluk, was dat ze zo aan haar baas wilde laten zien waarom ze te laat zou komen op haar werk. Toch legde ze op dat moment een detail vast dat van veel emotionele waarde bleek te zijn.

Afschuwelijk
Bij het ongeluk kwamen 3 mensen om het leven. De inzittenden van de auto, de 23-jarige Hannah Simmons, ging met haar beste vriendin en haar dochtertje Alannah van 9 maanden oud naar de dokter. Maar onderweg sloeg het noodlot toe: de auto crashte na een botsing met een vrachtwagen. Hulp mocht voor hen alledrie niet meer baten.

Steun
Toen Anisa later haar foto nog eens bekeek, zag ze dat er een lichtstraal recht vanuit ‘de hemel’ op het autowrak scheen. Toen de nabestaanden van de inzittenden de foto te zien kregen, waren ze diep ontroerd. Zo geeft het 19-jarige meisje toch wat steun aan de familieleden en vrienden van de vrouwen en het meisje die in de auto zaten.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Jongen (16) moet zijn examens missen door een ongeluk met zijn scooter.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Ongelofelijk. Beeld: Getty

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien