Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Foto van laatste wens terminaal zieke jongen maakt wereldwijd diepe indruk

Een indrukwekkend en tegelijkertijd enorm verdrietig beeld vliegt momenteel het internet over. Op de bewuste foto zien we een zieke jongen op een brancard over de bergen uitkijken.

Het is de allerlaatste wens van de terminale 19-jarige jongen uit Assen.

Advertentie

Liefde voor de bergen
Dankzij Stichting Ambulance Wens kon de zieke tiener nog 1 keer naar zijn geliefde bergen in Zwitserland. Een van de vrijwilligers van de stichting behandelt de jongen meerdere keren per week en hoorde over de wens van de jongen. “De bergen waren zijn lust en zijn leven”, vertelt Kees, oprichter van de stichting, aan Dagblad van het Noorden.

Verdriet en schoonheid
Samen met 2 begeleiders reisde de jongen per ambulance naar de Zwitserse Alpen om nog 1 keer van zijn geliefde bergen te kunnen genieten. Ook mocht de jongen met een helikopter over de bergen heen vliegen. De foto van de jongen op zijn brancard – uitkijkend over de bergen – laat op veel mensen een diepe indruk achter. “Wat een verdriet en schoonheid in 1 beeld”, reageert iemand.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Stichting Ambulancewens & Dagblad van het Noorden. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien