Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Fotograaf koninklijk huis deelt nieuwe foto van prinses Alexia voor haar 15e verjaardag

Prinses Alexia is morgen jarig! Om alvast haar 15e verjaardag te vieren, deelt de fotograaf van het koninklijk huis nu al een prachtig nieuw portret van de prinses.

Aan haar outfit en kapsel te zien is de foto gemaakt tijdens Koningsdag, in april. Tijdens deze fotosessie werden de koning, koningin en de 3 prinsessen op het bordes van Paleis Huis ten Bosch gefotografeerd door hun fotograaf Patrick van Katwijk.

Advertentie

Beeldschoon

Het nieuwe portret is prachtig. Alexia ziet er, zoals altijd, beeldschoon uit. Deze foto laat opnieuw zien hoeveel ze op haar moeder, koningin Máxima, lijkt. De fotograaf deelt de nieuwe portretfoto op zijn Twitter:

Dit delen prinses Amalia en prinses Alexia op social media:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien