Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Lief: Brits koningshuis deelt nieuwe foto's van jarige prins George

Hieperdepiep hoera: maandag is prins George alweer 6 jaar geworden. Net zoals elk jaar deelt het Britse koningshuis daarom nieuwe foto’s van het prinsje. 

Ze waren er vroeg bij dit jaar, want al op zondagavond laat deelden ze de foto’s met de rest van de wereld via Instagram.

Advertentie

Say cheese
En wat zijn het weer mooie foto’s! 2 foto’s zijn gemaakt in de tuin van Kensington Palace, de middelste foto is gemaakt toen ze met de hele familie op vakantie waren. De foto’s zijn allemaal gemaakt door Catherine Middleton, George’s moeder en hertogin van Cambridge.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram.

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien