Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zien: nieuwe foto's van gezinsuitje koning Filip en koningin Mathilde 

Koning Filip en koningin Mathilde van België hebben een gezellig gezinsweekend in eigen land achter de rug. Tijdens deze gezinstrip werd een fotosessie gehouden.

Op deze nieuwe foto’s is te zien hoe de koning en koningin met hun 4 kinderen op een sportief fietstochtje gaan.

Advertentie

Fietstocht

Afgelopen zaterdag fietste de familie 20 kilometer op het fietsroutenetwerk in Bokrijk, niet ver van Genk. Daarna bezochten ze de Bruegel-tentoonstelling in het openluchtmuseum van Bokrijk. Ook bezochten ze camping Holsteenbron om een praatje te maken met de eigenaren en hun gasten.

Toeristische sector

Het doel van deze koninklijke gezinstrip is om de toeristische sector van België te steunen. Ook vond de familie het belangrijk om stil te staan bij de mooie natuur in hun land, daarom werd er tijdens de fietstocht af en toe gepauzeerd om deze te bewonderen.

Volgens koning Filip en koningin Mathilde is dít het geheim van een gelukkig huwelijk

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Blauwbloed. Beeld: Brunopress

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien