Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Oeps, zie jij de fout op deze Winnie de Poeh-trui van een grote budgetketen?

Budgetketen Primark brengt vaak collecties uit met leuke thema’s. Dit keer een heuse Winnie de Poeh collectie, in het Engels geschreven als Winnie the Pooh.

Alleen merkte een Britse klant die tot voor kort blij was met zijn trui, een blunder op van de winkel. Hij tweette een foto van zijn gele Winnie de Poeh-trui en besloot een zoekspelletje van te maken. ‘Zoek de fout’, schrijft hij. En, zie jij het?

Advertentie

De fout
Lang hoef je waarschijnlijk niet te zoeken: in de kraag van het kledingstuk staat ‘Winne the Pooh’ gestikt, in plaats van ‘Winnie the Pooh’. Daar mist dus een i. En dat is niet de eerste keer dat Primark die letter in hun kledinglijn mist:

De klantenservice heeft ondertussen gereageerd op de ‘Winnie’-fout. Ze schrijven in een tweet terug: “Woops, bedankt voor het melden. We zullen de feedback doorgeven aan ons inkoopteam!”

Andere truien
Ook in Nederland is de collectie te koop, dus misschien toch eerst even de spelling checken voor je tot aankoop overgaat. Of je scoort natuurlijk één van deze fijne truien met rolkraag (extra warm, fijn!):

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mirror. Beeld: iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien