Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Oeps, zie jij de fout op deze Winnie de Poeh-trui van een grote budgetketen?

Budgetketen Primark brengt vaak collecties uit met leuke thema’s. Dit keer een heuse Winnie de Poeh collectie, in het Engels geschreven als Winnie the Pooh.

Alleen merkte een Britse klant die tot voor kort blij was met zijn trui, een blunder op van de winkel. Hij tweette een foto van zijn gele Winnie de Poeh-trui en besloot een zoekspelletje van te maken. ‘Zoek de fout’, schrijft hij. En, zie jij het?

Advertentie

De fout
Lang hoef je waarschijnlijk niet te zoeken: in de kraag van het kledingstuk staat ‘Winne the Pooh’ gestikt, in plaats van ‘Winnie the Pooh’. Daar mist dus een i. En dat is niet de eerste keer dat Primark die letter in hun kledinglijn mist:

De klantenservice heeft ondertussen gereageerd op de ‘Winnie’-fout. Ze schrijven in een tweet terug: “Woops, bedankt voor het melden. We zullen de feedback doorgeven aan ons inkoopteam!”

Andere truien
Ook in Nederland is de collectie te koop, dus misschien toch eerst even de spelling checken voor je tot aankoop overgaat. Of je scoort natuurlijk één van deze fijne truien met rolkraag (extra warm, fijn!):

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mirror. Beeld: iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien