We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Oeps, zie jij de fout op deze Winnie de Poeh-trui van een grote budgetketen?

Budgetketen Primark brengt vaak collecties uit met leuke thema’s. Dit keer een heuse Winnie de Poeh collectie, in het Engels geschreven als Winnie the Pooh.

Alleen merkte een Britse klant die tot voor kort blij was met zijn trui, een blunder op van de winkel. Hij tweette een foto van zijn gele Winnie de Poeh-trui en besloot een zoekspelletje van te maken. ‘Zoek de fout’, schrijft hij. En, zie jij het?

Advertentie

De fout
Lang hoef je waarschijnlijk niet te zoeken: in de kraag van het kledingstuk staat ‘Winne the Pooh’ gestikt, in plaats van ‘Winnie the Pooh’. Daar mist dus een i. En dat is niet de eerste keer dat Primark die letter in hun kledinglijn mist:

De klantenservice heeft ondertussen gereageerd op de ‘Winnie’-fout. Ze schrijven in een tweet terug: “Woops, bedankt voor het melden. We zullen de feedback doorgeven aan ons inkoopteam!”

Andere truien
Ook in Nederland is de collectie te koop, dus misschien toch eerst even de spelling checken voor je tot aankoop overgaat. Of je scoort natuurlijk één van deze fijne truien met rolkraag (extra warm, fijn!):

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mirror. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien