Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Frank en Rogier geschokt door vieze bed and breakfast in tv-show

In het programma Frank en Rogier checken in helpen interieurstylisten Frank en Rogier mensen die een slecht beoordeeld Bed & Breakfast (B&B) runnen. In de aflevering van dinsdag was het de beurt aan kunstenares Gabriela die al 14 jaar een B&B runt in Zuid-Limburg.

De kunstenares krijgt de laatste tijd steeds vaker kritiek en slechte reviews, maar weet naar eigen zeggen niet waar dat aan ligt.

Advertentie

Hulp nodig

Als Gabriela 14 jaar geleden een groot pand zoekt waar ze een galerij kan beginnen en tegelijkertijd ook voor haar zieke moeder kan zorgen, komt ze terecht in Zuid-Limburg. Helaas voor Gabriela levert haar kunst niet genoeg op en ziet ze zichzelf genoodzaakt een B&B te beginnen. Met hulp van haar moeder gaat dit de eerste jaren goed, maar als haar moeder 5 jaar geleden komt te overlijden, gaat het bergafwaarts met de logeerplek. Gabriela krijgt de ene na de andere slechte recensie en dat doet haar veel verdriet. De hulp van Frank en Rogier komt dan ook als geroepen.

Kritische Frank & Rogier

Gabriela geeft aan dat ze het liefst de hele dag schildert, maar dat ze vooral ook heel erg druk is met het runnen van de B&B met 5 kamers. Voor al het werk dat ze erin stopt, snapt ze dan ook niet dat ze zoveel slechte recensies krijgt. Frank en Rogier hoeven echter niet lang rond te lopen om te zien waar het misgaat. “Hier schrik ik van (…) Het was gewoon écht vies,” stellen de mannen na een snelle inspectie. “Als je een B&B hebt, moet moet-ie absoluut verzorgd zijn.” Daarnaast wordt Rogier ook nog eens ‘knettergek’ van de hoeveelheid kunst die overal hangt. “Het is gewoon te veel van u,” deelt hij mee.

Reacties Twitter

Ook op Twitter zijn mensen verbaasd over de staat van Gabriela’s B&B:

Dít is de bijzondere afspraak in de relatie van Frank en Rogier:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: RTL 4. Beeld: RTL/Michel Schnater, Twitter

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien