Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Frank en Rogier openhartig over leeftijdsverschil in hun relatie

De bekende Paleis voor een Prikkie-stylisten Frank en Rogier zijn al jarenlang gek op elkaar. Maar ze beseffen zich heel goed dat hun leeftijdsverschil van bijna 30 jaar ooit wel eens een probleem kan worden. Frank praat daar openhartig over in een interview.

Frank (73) vertelt tegen Story dat hij wil dat Rogier ooit doorgaat zonder hem, als hij te oud wordt. “Als ik te oud voor hem word, mag hij zijn eigen leven gaan leiden. Ik ben 73 en heb niet meer de behoefte om uit gaan. Rogier wel. Hij danst rustig nog op kubussen in clubs. Liever blijf ik thuis voor goede gesprekken met leeftijdsgenoten. Die ruimte geven we elkaar ook.”

Advertentie

Verpleegster in dienst
Vanaf het begin heeft Frank aangegeven dat hij er zo over denkt. “We zijn ons ervan bewust dat we bijna dertig jaar schelen. Dat zei ik al bij onze eerste ontmoeting. Toen deed ik Rogier ook de belofte: Je gaat me nooit in een rolstoel duwen. We zijn nu negentien jaar samen en ik denk nog net zo over. Er komt een dag dat ik misschien verzorgd moet worden. Dat gaat Rogier niet doen. Dan neem ik een verpleegster in dienst. Houden van is ook loslaten…”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FrankJansen (@frankjansen070) op

Bron: Story. Beeld: ANP

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien