Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Frans Bauer gaat met déze bril voor een compleet nieuwe look

Frans Bauer is altijd en overal het zonnetje in huis. Of ‘ie nou een nieuwe bril draagt of niet.

Hij is altijd in voor wat lol.

Advertentie

Zo laat de volkszanger zich van zijn echte kant zien op Instagram. Frans kiest voor een opvallende bril met een nogal excentriek montuur. ‘Een nieuwe bril’, zegt Frans bij zijn foto. ‘Doen’, zeggen zijn fans massaal. Een ander reageert: ‘Dit maakt mijn dag’. Eerlijk is eerlijk: hier krijg je wel een glimlach van op je gezicht.

Een nieuwe bril!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: Instagram

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien