Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Frans Bauer deelt foto van bijzonder moment: 'Ik geloofde even mijn ogen niet'

Frans Bauer zit al 25 jaar in het vak en geeft concert na concert. Hij staat vaak genoeg op te treden voor een groot publiek.

Maar zelfs na al die jaren wordt de zanger nog verrast.

Advertentie

In de lucht
En van een bijzonder moment tijdens het concert ‘Sterren van Holland’ deelt hij nu een foto. ‘Ik geloofde even mijn ogen niet’, aldus Frans. ‘Ik heb veel gezien in de 25 jaar dat ik artiest ben! Maar nog nooit eerder zag ik een rolstoel boven een mensenmassa van 15.000 mensen uitkomen in de polonaise! Fantastisch! Het gebeurde allemaal in Amsterdam bij Sterren van Holland. Hier is het bewijs.’

Een concertganger reageert met: ‘Dit was geweldig om te zien. Veel respect en lof voor de mensen die deze meneer droegen. Ik hoop dat die meneer genoten heeft’. Een ander vindt dat ook Frans hier aan heeft bijgedragen: ‘Zoiets gebeurt alleen bij jou, deze meneer heeft zo zitten genieten!’.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien