Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Lief: zó zagen Frans en Mariska Bauer er vroeger uit

Frans Bauer en zijn Mariska hebben al een lange geschiedenis achter de rug. Sinds 1991 kunnen zij zich een stel noemen, wat betekent dat ze al 28 jaar samen zijn. Benieuwd hoe zij eruit zagen in hun jongere jaren? 

Mariska deelde een té schattige foto van de 2 op haar Instagram-account. Hierbij schreef ze ‘A long time ago’. Hoelang het precies geleden is, staat er niet bij. Maar aan de jonge koppies te zien, is dat inderdaad al flink wat jaren geleden.

Advertentie

Frans en Mariska Bauer vroeger

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Long time ago

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

De twee zijn in 2008 getrouwd en hebben inmiddels 4 zoons: Christiaan (18), Jan (17), Frans Junior (14) en Lucas (10). Zij zien er inmiddels zó uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien