Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Frans Bauer scheert zijn haren af en is bijna onherkenbaar met kaal hoofd

Zo zag je Frans Bauer nog niet eerder: hartstikke kaal. De zanger waagt zich aan een nieuwe haartransplantatie, maar daarvoor moest wel eerst de tondeuse erover.

“Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!”, schrijft hij bij de foto met een kaal hoofd en een grote glimlach. Die Frans.

Advertentie

Haartransplantatie
Het is niet de eerste keer dat de volkszanger een haartransplantatie ondergaat. Eerder dit jaar gaf hij in een interview met Margriet toe dat hij al twee keer een haartransplantatie is ondergaan omdat hij nog steeds onzeker is en droomt van een ‘bos deinende krullen’. “Accepteren is het sleutelwoord”, zei hij toen.

Paar weken
Voordat Frans zijn handen door z’n volle dos kan halen, moet hij nog wel een paar weken wachten. Zijn vrouw Mariska deelde namelijk ook een foto met Frans en zetten erbij: “Goedemorgen, over paar weken een volle haardos !!! Ik vind het hem goed staan en jullie?”.

Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Goedemorgen , over paar weken een volle haardos !!! #Ikvindhethemgoedstaanenjullie?

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

Haal samen met volkszanger André Hazes ook alles uit het leven in 2018:

Andre Hazes in Ahoy
Andre Hazes in Ahoy
€ 31,40
Bekijk hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Instagram en ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien