Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Verrassing Fred van Leer in talkshow 'Beau' zorgt voor mix van emoties

Bij talkshow van Beau was stylist Fred van Leer woensdagavond te gast. Presentator Beau van Erven Dorens had een bijzondere verrassing voor hem in petto, maar de reactie van Fred was compleet anders dan verwacht…

Fred van Leer vierde op televisie zijn verjaardag. De stylist, vlogger en televisiepersoonlijkheid mocht alweer 43 kaarsjes uitblazen, en dat mocht natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Advertentie

Verrassing Fred van Leer
Om zijn gast extra te verrassen en in het zonnetje te zetten, had Beau de moeder van Fred uitgenodigd. Ze kroop met Freds zus uit een gigantische verjaardagstaart.

Geen contact
Toen Freds moeder en zus uit de taart kropen, sloeg Fred van Leer direct helemaal dicht. Normaal heeft de vlogger altijd zijn zegje klaar, maar nu wist hij écht niet wat hij moest doen. Al snel merkt presentator Beau op dat de shock groot is. “Jullie hadden elkaar nog helemaal niet gesproken vandaag, hè?”, aldus Beau.

Druk leven
Fred vertelt: “Ze vindt altijd dat ik te weinig bel en te weinig langskom… Dat klopt en dat weet ik ook, omdat ik altijd bezig ben. Ze belde gisteren – oh en dat wist je ook hè, trut – en zei: ‘Kom je je verjaardag vieren?’ Ik zei: ‘Nee, ma, ik moet de hele dag werken’.” Waarop Beau antwoordde: “De tranen in je ogen zeggen heel veel over de liefde voor je zus en je moeder.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Mediacourant. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien