Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Fred van Leer neemt het op voor Manon Meijers na opmerking Van der Gijp

Gisteren beet Manon Meijers flink van zich af, nadat René van der Gijp een lelijke opmerking over haar maakte. Fred van Leer neemt het nu op voor Manon. Ook hij is het commentaar van de voetbalanalist helemaal zat.

‘Omgebouwde broer’
René praatte tijdens een uitzending van Veronica Inside over Manon als de ‘omgebouwde broer’ van Guus Meeuwis. En dát viel bij Manon helemaal verkeerd. Op Instagram beet ze in een uitgebreide post flink van zich af.

Advertentie

Krijg jeuk
Stylist Fred van Leer valt zijn collega Manon bij. “Zeg René, doe ons allemaal een plezier en krijg jeuk”, deelt hij op zijn tijdlijn. “Als je zo graag grapjes wil maken over het uiterlijk van anderen, koop eerst een spiegel”, vult hij dan nog aan. Hij kan op veel bijval rekenen van zijn volgers.

Voor Libelle TV beantwoordde Fred 33 stellingen over trouwen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien