Libelle Zoomeravond in Blijdorp: nu maar € 10,- p.p.

Zoek binnen:

Freek vond verloofde Katja Schuurman vroeger 'helemaal niet aantrekkelijk'

Het duurt niet lang meer voordat Katja Schuurman en Freek van Noortwijk met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Het is maar goed dat de twee elkaar wat later in het leven hebben ontmoet, want de chef-kok doet uit doeken dat hij Katja vroeger ‘helemaal niet aantrekkelijk’ vond. 

Wij snappen er ook niks van, maar kennelijk was Freek helemaal niet zo onder de indruk van de actrice. Hij heeft haar Playboyfoto’s uit 2002 wel degelijk gezien, maar zag haar toen nou niet echt als zijn droomvrouw.

Advertentie

Grote oorbellen
“Ze droeg in die tijd veel make-up, had van die grote oorbellen in en droeg van die belachelijke extensions. Daar hou ik helemaal niet van”, bekent de chef in een interview met Playboy. Inmiddels gaat Katja voor een iets natuurlijkere look. “Ik hou wel heel erg van borsten en billen, maar die heeft ze gelukkig nog steeds”, voegt Freek daar aan toe.

Trouwjurk
Katja vond haar trouwjurk eerder dit jaar samen met Fred van Leer in het programma ‘Say yes to the dress’. Ze koos voor een sexy exemplaar met diep decolleté en hoge split. Daar zal Freek ongetwijfeld van onder de indruk zijn. Bofkont.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien