Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Freek Vonk is verliefd en zó ziet zijn nieuwe vriendin eruit

De liefde hangt in de lucht. Freek Vonk (36) is namelijk weer verliefd en kan het niet laten om op Valentijnsdag een foto met zijn nieuwe vriendin te delen.

Freek is als een blok gevallen voor de 20-jarige Robyn uit Veldhoven. Volgens Shownieuws zijn ze al een tijdje aan het daten, maar nu maakt hij het pas officieel bekend.

Advertentie

Efteling

In zijn Instagram Stories deelt de bioloog een foto van hem met zijn nieuwe vriendin. Robyn kwam eerder al eens op zijn Instagramaccount voorbij. Freek was toen samen met een paar vrienden in de Efteling. Het was toen nog niet duidelijk of de twee een relatie hadden.

Eva

Eerder had Freek een relatie met presentatrice Eva Jinek. In 2015 ging het stel na een relatie van 2,5 jaar uit elkaar. In een verklaring lieten ze toen weten dat het door het moordende reisschema van Freek en hun chaotische levens helaas niet was gelukt om samen een leven op te bouwen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoppa! Dagje Efteling!! Swipe naar rechts voor mijn favoriete attractie🐍 (Ben ik lang genoeg? 😂)

Een bericht gedeeld door Prof. Dr. Freek Vonk (@freekvonk) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien