Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wauw! 'Friends'-ster Courteney Cox heeft haar fillers laten oplossen

De 53-jarige ‘Friends’-actrice Courteney Cox heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze fillers gebruikt of plastische chirurgie heeft ondergaan. Ook stak ze niet onder stoelen of banken dat ze daar spijt van had. Daarom heeft de ster het roer flink omgegooid.

De actrice doet aan website New Beauty een boekje open over haar cosmetische ingrepen, en het ouder worden. Zo vertelt ze dat ze inmiddels accepteert hoe haar lichaam en gezicht aan het verjaren zijn, en anders dan eerst wil ze daar helemaal niets meer aan veranderen of aan laten doen. Zo doet ze een opvallende mededeling: “Ik heb al mijn fillers laten oplossen. Ik ben nu zo natuurlijk als het maar zijn kan. Ik voel me stukken beter omdat er weer uitzie als mezelf. Ik denk dat ik er nu weer meer uitzie zoals ik er voor de fillers uitzag.” En dat is ook goed te zien op de foto’s van Courteney voor en na haar fillers. Wat een verschil!

Advertentie

Voor (links), na (rechts)

Op een gegeven moment begon Courteney zelf in te zien dat haar uiterlijk onnatuurlijke vormen begon aan te nemen. Zo vertelt ze aan de website: “Ik wist dat mijn uiterlijk ging veranderen, en ik probeerde heel hard om ervoor te zorgen dat dat niet ging gebeuren. En dat heeft ervoor gezorgd dat het er nep uit ging zien.” Maar het was ook een goede vriendin van de actrice, die haar wees op haar ‘onnatuurlijke’ uiterlijk. “Een vriendin van mij zei op een gegeven moment: ‘Oké, nu moet je stoppen.’ Ik denk dat ik nu sinds een half jaar niets meer heb laten doen. Ik had het gewoon niet door dat het zo erg was.”

Inmiddels is de actrice helemaal gewend aan haar ‘nieuwe’ uiterlijk. “Ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb, en gelukkig zijn er ook dingen die vanzelf oplossen en weggaan. En dat is positief, want het is niet bepaald mijn beste look geweest.”

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

1

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: Een jaarabonnement Libelle én een gratis Mart Visser tas voor maar €149. 

Bron: Elle.nl. Beeld: Getty Images

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien