Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Friends-sterren 'Rachel en Phoebe' op de verjaardag van 'Monica'

Courteney Cox (Monica) werd zaterdag 55 jaar en nodigde haar ‘friends’ Jennifer Aniston (Rachel) en Lisa Kudrow (Phoebe) uit om dit samen met haar te vieren. Helaas ontbraken de mannen wel.

Van een echte Friends-reünie incluis de mannelijke co-spelers Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer was dus geen sprake. Dat zit er volgens David Crane en Marta Kauffman, de bedenkers van de serie, helaas niet in.

Advertentie

Vriendinnen
Maar de vrouwen waren van de partij op Courteney’s feestje. “Hoeveel geluk heb ik dat ik mijn verjaardag met deze twee mag vieren? Ik hou van jullie meiden. Zo veel”, schreef ze bij een foto die ze op Instagram plaatste. Lisa reageert op de foto: “Ik hou van jullie, meiden! Fijne verjaardag Court.”

Populaire serie
Fans kunnen hun geluk niet op na het zien van de meiden op één foto. Er luiden opmerkingen als: “Mijn hart explodeert.” En: “Ik kan niet meer ademen zo blij ben ik.”

Hitserie Friends liep van 1994 tot 2004 en is tot de dag van vandaag nog enorm populair. De 3 vriendinnen speelden samen in maar liefst 246 afleveringen samen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro.co.uk. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien