We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Friends-sterren 'Rachel en Phoebe' op de verjaardag van 'Monica'

Courteney Cox (Monica) werd zaterdag 55 jaar en nodigde haar ‘friends’ Jennifer Aniston (Rachel) en Lisa Kudrow (Phoebe) uit om dit samen met haar te vieren. Helaas ontbraken de mannen wel.

Van een echte Friends-reünie incluis de mannelijke co-spelers Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer was dus geen sprake. Dat zit er volgens David Crane en Marta Kauffman, de bedenkers van de serie, helaas niet in.

Advertentie

Vriendinnen
Maar de vrouwen waren van de partij op Courteney’s feestje. “Hoeveel geluk heb ik dat ik mijn verjaardag met deze twee mag vieren? Ik hou van jullie meiden. Zo veel”, schreef ze bij een foto die ze op Instagram plaatste. Lisa reageert op de foto: “Ik hou van jullie, meiden! Fijne verjaardag Court.”

Populaire serie
Fans kunnen hun geluk niet op na het zien van de meiden op één foto. Er luiden opmerkingen als: “Mijn hart explodeert.” En: “Ik kan niet meer ademen zo blij ben ik.”

Hitserie Friends liep van 1994 tot 2004 en is tot de dag van vandaag nog enorm populair. De 3 vriendinnen speelden samen in maar liefst 246 afleveringen samen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro.co.uk. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien