Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Frits Wester oogt slanker dan ooit na opname afkickkliniek

Frits Wester maakt dinsdag zijn rentree bij ‘RTL Nieuws’. De politiek verslaggever verbleef een maand in een afkickkliniek om van zijn drankverslaving af te komen. 

En dat verblijf heeft de journalist aantoonbaar veranderd. Op beelden van RTL ziet Wester er beduidend slanker uit. Vooral in zijn gezicht lijkt de politiek verslaggever enorm afgevallen. Eerder liet hij al weten dat hij 13 kilo is afgevallen.

Advertentie

Lieve reacties

“Ik ben RTL heel dankbaar voor de tijd en rust die ik heb gekregen om aan mijn herstel te werken. Ik heb nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden. Ook hebben alle lieve, aardige en opbeurende reacties van zoveel verschillende mensen mij heel erg goed gedaan en geholpen”, zo laat hij weten.

Zijn eerste werkdag valt samen met de terugkeer van het kerstreces van de Tweede Kamer.

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Brunopress

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien