Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Relatie van Frits Wester (56) 'na half jaar' gestrand

Aan 6 Inside, dat wordt gepresenteerd door Albert Verlinde, heeft Frits Wester bevestigd dat zijn relatie met stadsgenoot Birgitta over is.

De politiek verslaggever was tot 2014 getrouwd. Na zijn huwelijksbreuk was hij ongeveer twee jaar vrijgezel en had hij relaties met de 26 jaar jongere Regina en een korte relatie met Annelies.

Advertentie

Frits heeft twee zoons, Jelle (24) en Auke (22), uit zijn huwelijk met Marjolein. Hij kwam in 2004 nog volop in het nieuws, omdat hij de Nationale Nieuwsquiz won, maar vals zou hebben gespeeld. Hij zou het antwoord op minstens één vraag vooraf al hebben geweten, omdat hij het draaiboek al eerder had gezien dan het programma begon. Frits ontkende.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS 6. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien