Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Frits Wester openhartig over afkickkliniek: "Ik ben 13 kilo afgevallen"

Frits Wester (57) nam bij RTL Nieuws een rustpauze vanwege ‘gezondheidsproblemen gerelateerd aan alcohol’. Nu vertelt hij openhartig over zijn tijd in de afkickkliniek.

Op 8 september ontving politiek commentaar Frits Wester veel kritiek nadat hij bij RTL Nieuws in beeld kwam en dronken leek.

Advertentie

Alcohol
Aanvankelijk zei Frits dat hij enkel heel moe was, maar een paar weken later gaf hij toch toe. Zowel RTL Nieuws als Frits zelf lieten later weten dat er inderdaad alcohol in het spel was en dat hij een rustpauze zou nemen. Hij verbleef een maand in een afkickkliniek in Zuid-Afrika en laat nu van zich horen.

Afgevallen
“Het heel goed met mij. Ik ben gisteren thuisgekomen”, vertelt Frits aan RTL Boulevard. “Ik ben dertien kilo afgevallen en nu moet ik allemaal nieuwe kleren kopen.” Volgende week heeft hij een gesprek bij RTL Nieuws. Het is een proces dat een lange tijd duurt, maar zegt keihard te werken aan zijn herstel.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien