Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Frits Wester reageert op 'dronken' televisieoptreden

Verslaggever Frits Wester ontving veel kritiek nadat hij zondagavond bij het RTL Nieuws in beeld kwam en dronken leek. Zowel RTL 4 en de verslaggever zelf reageren nu op het televisieoptreden. 

Frits was in Italië om Geert Wilders te interviewen. Wanneer hij zijn verhaal doet, struikelt hij over zijn woorden en lijkt hij erg trillerig. Op Twitter wordt volop gereageerd op het fragment. Veel kijkers vinden het een duidelijk verhaal: Frits heeft te diep in het glaasje gekeken. Andere kijkers uiten hun bezorgdheid en vragen zich af of het wel goed met de verslaggever gaat.

Advertentie

Op het matje bij RTL
Een woordvoerder van de zender komt met een reactie in Shownieuws. Daarin laat RTL 4 weten met Frits om tafel te gaan om erachter te komen wat er aan de hand was. “De uitzending was inderdaad niet zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek.”

Frits reageert
Ook Frits heeft inmiddels van zich laten horen. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest ineens snel voor de camera staan. Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe”, reageert hij.

Niet de eerste keer
Dit is niet de eerste keer dat Frits Wester tijdens een televisieoptreden dronken overkomt. Toen Wim Kok overleed, in oktober 2018, deed Frits daar live verslag van. Volgens veel kijkers leek hij een slokje teveel op te hebben. Frits ontkende dat. Hij vertelde last te hebben van een parasiet, waardoor hij nachtenlang niet had kunnen slapen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien