Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Fan van roze? Dan moét deze woning op Funda jouw droomhuis zijn

Dat smaken verschillen blijkt wel als je de inrichting van huizen op Funda bekijkt. Sommige huizen zijn zó extreem dat ze daardoor een hit worden op internet. Dit roze huis is er weer zo eentje.

Al die gekke inrichtingen maakt het eigenlijk ook wel heel leuk om even te snuffelen op Funda. Er was de afgelopen week één huis in Olst dat heel populair was. Niet door de ligging of de ruimte, maar door de vrij heftige inrichting. Er is in het huis namelijk wel héél veel roze te zien: van de muren tot het meubilair en de accessoires. Zou het wat voor jou zijn? Dan is het bekijken van de rest van de foto’s op Funda misschien wel de moeite waard.

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Harpersbazaar.nl. Beeld: Twitter.

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien