Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Gallyon van Vessem is 'heel erg boos' op John de Mol na vervelende opmerking

Presentatrice Gallyon van Vessem (51) kreeg eerder dit jaar te horen dat ze na 16 jaar moest stoppen met de presentatie van Hart van Nederland. Kort na haar ontslag zei John de Mol in De wereld draait door: “Dat iedereen zo verbaasd is over dat ontslag, dat snap ik niet, want je weet toch dat je een houdbaarheidsdatum hebt.”

Ook de contracten van collega’s Selma van Dijk en Piet Paulusma werden niet verlengd, Gallyon was woedend op haar oude werkgever John de Mol. In de nieuwe Beau Monde reageert ze daarom op zijn uitspraken. “Je mag nooit iemand ‘over de houdbaarheidsdatum’ noemen; mannen niet en vrouwen ook niet. Welke God je ook in medialand bent, zoiets zeg je niet.”

Advertentie

Niet van deze tijd
“Ik ben er heel erg boos om”, vervolgt Gallyon. “Het is schandalig, en het past ook helemaal niet in deze tijd, zeker niet nu we allemaal tot ons 67e, 68e door moeten werken. Wie heeft het recht om te bepalen of iemand over zijn of haar houdbaarheidsdatum heen is?”

Andere koers
Ook vertelt ze dat de communicatie niet helemaal glashelder is geweest. “Tegen mij persoonlijk is natuurlijk nooit gezegd: ‘Je bent te oud.’ Dat gaan ze ook niet doen, want dat mag niet.” Naar de presentatrice werd gecommuniceerd dat ze bezig zijn met vernieuwen, en daarbij was er geen ruimte voor Van Dijk, Paulusma en Van Vessem. Maar na de opmerking van producent John de Mol, wordt er vermoed dat dit wel degelijk de reden was. “Dan kan hij zeggen dat het niet specifiek over jou gaat, maar het ging dus wél over ons”, vertelt ze aan het blad.

Gelukkig heeft de presentatrice al wel een andere tv-klus gevonden. Ze mag tot haar blijdschap aan de slag als co-host met Daphne Bunskoek voor RTL’s 5 uur live, te zien op 6, 7, 17, 24 en 31 januari 2020.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beau Monde. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien