MAMMA MIA! nu tot € 15,- feestelijk voordeel >

Zoek binnen:

Tragisch: gedumpt hondje vriest vlak bij asiel dood

In Duitsland is met afgrijzen gereageerd op de vondst van een dode puppy. Het hondje werd in de plaats Neubrandenburg aangetroffen, vastgebonden aan een paal en met zijn bek dichtgesnoerd.

Tot grote verbazing van veel mensen werd het dier op slechts 50 meter van een asiel gevonden.

Doodgevroren
Een voorbijganger zag zondagmorgen het hondje naast een paal liggen. De man lichtte meteen het dichtstbijzijnde asiel in, dat op slechts 50 meter afstand ligt. Een medewerker snelde ter plaatse, maar de pup bleek al overleden te zijn. Het beestje is waarschijnlijk doodgevroren.

Dierenbeul
‘’Waarom heeft die persoon dit dier niet gewoon naar het asiel gebracht?”, vragen veel mensen zich af. Het feit dat de mond van het dier was vastgemaakt doet helaas vermoeden dat het om een dierenbeul gaat. Op deze manier zou niemand het geblaf horen. De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld en hoopt dat getuigen iets gezien of gehoord hebben.

Ondervoed
Het jonge dier was zwaar ondervoed en bleek gechipt te zijn. De autoriteiten weten dus wie de baasjes zijn, maar het is nog niet duidelijk of zij ook verantwoordelijk zijn voor de mishandeling.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Facebook

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien