Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Gefopt door Frans: Engelse versie 'Heb je even voor mij' was een grap

Eerder vandaag schreven we dat zanger Frans Bauer een Engelse versie van zijn hit Heb je even voor mij uit ging brengen. Nu blijken we zijn gefopt door Frans. Het blijkt namelijk allemaal te gaan om een reclamestunt.

Donderdagochtend liet Frans in een bericht op Instagram weten eindelijk voor zijn Amerikaanse droom te gaan: “Na maanden van geheimzinnigheid mag ik het bekendmaken. A moment for me vervult voor mij de lang gekoesterde droom om door te breken in de USA! Helemaal happy!”

Advertentie

Vermoedens

Op Instagram was een filmpje te zien waarin Frans zingt: “Have you a moment for me? Make some time for me free.” Door de slechte Engelse vertaling waren de reacties wisselend. Waar veel fans razend enthousiast werden van een nieuw Engelstalig nummer van Frans, vermoedden ook veel fans dat het om een grap ging.

Commercial

Dat blijkt nu ook het geval te zijn. Donderdagavond plaatst Frans opnieuw een bericht op Instagram, waarin hij onthult dat het om een reclamestunt gaat. “Jullie weten dat ik van een geintje houd. Ik heb geen nummer opgenomen in het Engels.” schrijft hij. Het gaat om een commercial voor ontbijtkoek producent Peijnenburg. Frans legt uit: “Natuurlijk droom ik ervan om ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland.” Helaas!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hahahaha !! Jullie weten dat ik van een geintje houd. Voor iedereen die niet RTL Boulevard heeft gezien: Ik heb geen nummer opgenomen in het Engels, maar ik ben wel te zien in de allernieuwste commercial van Peijnenburg. Ik eet Peijnenburg al sinds ik klein ben en het staat altijd bij ons in de keukenkast. Daarom zei ik direct ja toen ze mij vroegen voor de campagne. In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer “ Heb je even voor mij” in het Engels zing. Natuurlijk droom ik ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels. Veel plezier met het kijken naar de nieuwe commercial en droom allemaal net als ik van je grootste wens en ga allemaal naar je Happy Place !!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien