Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó houdt Doutzen Kroes haar huwelijk spannend

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn al jaren gelukkig getrouwd. Aan het Duitse tijdschrift Bunte laat het topmodel weten hoe ze haar relatie met de dj nog steeds spannend houdt.

Doutzen Kroes en Sunnery James zijn 10 jaar samen. Het stel leerde elkaar kennen in 2009 en stapte een jaar laten in het huwelijksbootje in het Amsterdamse hotel The Dylan. Het glamourkoppel heeft samen 2 kinderen: Phyllon en Myllena.

Advertentie

Spannende relatie
Aan het Duitse blad laat het voormalig Victoria’s Secret-model weten dat ze vermoedt dat de afstand haar relatie zo goed houdt. Gezien hun werk zien de twee elkaar soms langere tijd niet. Doutzen laat weten dat ze dit erg spannend vindt, en dat dit ervoor zorgt dat er geen sleur in haar relatie ontstaat.

Eigen carrière
Het 34-jarige model verklaart: “We hebben allebei onze eigen carrière en reizen veel, een van ons is altijd weg of komt net weer terug.” Doutzen Kroes vervolgt openhartig: “Als we elkaar weer zien hebben we elkaar allerlei verhalen te vertellen. Dat maakt en houdt het voor ons allebei heel spannend.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP Foto

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien