Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zó houdt Doutzen Kroes haar huwelijk spannend

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn al jaren gelukkig getrouwd. Aan het Duitse tijdschrift Bunte laat het topmodel weten hoe ze haar relatie met de dj nog steeds spannend houdt.

Doutzen Kroes en Sunnery James zijn 10 jaar samen. Het stel leerde elkaar kennen in 2009 en stapte een jaar laten in het huwelijksbootje in het Amsterdamse hotel The Dylan. Het glamourkoppel heeft samen 2 kinderen: Phyllon en Myllena.

Advertentie

Spannende relatie
Aan het Duitse blad laat het voormalig Victoria’s Secret-model weten dat ze vermoedt dat de afstand haar relatie zo goed houdt. Gezien hun werk zien de twee elkaar soms langere tijd niet. Doutzen laat weten dat ze dit erg spannend vindt, en dat dit ervoor zorgt dat er geen sleur in haar relatie ontstaat.

Eigen carrière
Het 34-jarige model verklaart: “We hebben allebei onze eigen carrière en reizen veel, een van ons is altijd weg of komt net weer terug.” Doutzen Kroes vervolgt openhartig: “Als we elkaar weer zien hebben we elkaar allerlei verhalen te vertellen. Dat maakt en houdt het voor ons allebei heel spannend.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP Foto

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien