Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Journaalkijkers reageren enthousiast op gele broek van Dionne Stax

Het weer mag dinsdagavond dan omgeslagen zijn, Dionne Stax zorgt dat het zonnig blijft door het 8-uurjournaal dinsdag te presenteren in een opvallende gele broek. Die broek leverde haar meteen veel complimenten op.

“Je bent altijd al prachtig, maar wat zie je er adembenemend uit vandaag”, complimenteert een kijker Dionne op Twitter. De gele broek van de nieuwslezeres viel duidelijk goed in de smaak, want dit was lang niet het enige positieve commentaar dat ze na de uitzending kreeg op social media:

Advertentie

 

 

Dionne is de beroerdste niet, ze helpt ons meteen even door te verklappen dat de broek van Zara is:

Goed nieuws: de broek is nog online te koop voor de fijne prijs van €49,95.

Liever een ander model? Wij hebben de leukste gele broeken voor je op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twtitter. Beeld: ANP.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien