Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Genânt moment van weerman valt iedereen helaas wél op

De Amerikaanse meteoroloog Chris Dunn wilde op zijn gemakje aan zijn kijkers vertellen wat de weersvoorspellingen voor de komende dagen waren.

Maar dat liep anders dan gepland.

Advertentie

Even tussendoor
Chris had het net uitvoerig over hoge- en lagedrukgebieden en temperatuurschommelingen als hij zélf even een windje moet laten. Hij bukt daarom wat voorover, met zijn billen uit beeld, om de lucht te laten ontsnappen. Althans, dat geluid lijk je duidelijk te horen, want niemand weet zeker of het echt gaat om een scheetje. De weerman gaat namelijk direct onverstoord weer verder met zijn praatje; alsof er niets is gebeurd.

Het geluid
Toch ontgaat het vreemde geluid geen enkele kijker. Binnen mum van tijd staat het tafereel dan ook op social media en gaan de beelden de hele wereld over. Sommigen denken dat het gewoon iets in de studio is dat kraakt terwijl een ander juist zeker weet dat het gaat om een vrij luide scheet. De weerman zelf heeft nog niet gereageerd op alle commotie. Op YouTube zijn de ietwat onfortuinlijke beelden al meer dan 86.000 keer bekeken.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: AD. Beeld: Twitter

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien