Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Georgina Verbaan krijgt hartverwarmend cadeautje van haar vriendin

Georgina Verbaan heeft sinds kort een nieuwe liefde. Ze is verliefd op schrijfster Maartje Wortel. En van Maartje heeft ze nu een hartverwarmend cadeautje gekregen. 

“Kijk eens wie we daar hebben”, schrijft Georgina bij een foto ervan.

Advertentie

Dikkie

Het gaat om een kettinkje, met een kat als hangertje. Die kat is niemand minder dan Prof. Dr. Laurens Verbaan, ofwel Dikkie: Georgina’s kat die in 2017 overleed. Daar was de actrice kapót van. En nog steeds is Dikkie een groot gemis in haar leven. Daarom, om de leegte een klein beetje op te vullen, dit kettinkje als eerbetoon aan Dikkie. Hóe lief van Maartje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk eens wie we daar hebben. #mijnhartmijnhart ❤️ @maartjewortel

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Kat in de koelkast

Georgina’s verdriet om haar huistijger ging zo ver, dat ze zijn levenloze lijfje nog dagenlang in huis hield. “Ik bewaarde Dikkie in een leeggeruimde koelkast, op een vuilniszak en een handdoek”, omschrijft ze in het boek Onze dieren. “Het paste net. Een paar keer per dag haalde ik hem eruit om mijn gezicht in zijn vacht te drukken, tegen zijn harde koude lichaam aan. Dat lichaam was zo hard en koud door de eerste uren in de vriezer.”

Zo weet je of je kat aan het dementeren is: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Georgina Verbaan. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien