Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Georgina Verbaan krijgt hartverwarmend cadeautje van haar vriendin

Georgina Verbaan heeft sinds kort een nieuwe liefde. Ze is verliefd op schrijfster Maartje Wortel. En van Maartje heeft ze nu een hartverwarmend cadeautje gekregen. 

“Kijk eens wie we daar hebben”, schrijft Georgina bij een foto ervan.

Advertentie

Dikkie

Het gaat om een kettinkje, met een kat als hangertje. Die kat is niemand minder dan Prof. Dr. Laurens Verbaan, ofwel Dikkie: Georgina’s kat die in 2017 overleed. Daar was de actrice kapót van. En nog steeds is Dikkie een groot gemis in haar leven. Daarom, om de leegte een klein beetje op te vullen, dit kettinkje als eerbetoon aan Dikkie. Hóe lief van Maartje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk eens wie we daar hebben. #mijnhartmijnhart ❤️ @maartjewortel

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Kat in de koelkast

Georgina’s verdriet om haar huistijger ging zo ver, dat ze zijn levenloze lijfje nog dagenlang in huis hield. “Ik bewaarde Dikkie in een leeggeruimde koelkast, op een vuilniszak en een handdoek”, omschrijft ze in het boek Onze dieren. “Het paste net. Een paar keer per dag haalde ik hem eruit om mijn gezicht in zijn vacht te drukken, tegen zijn harde koude lichaam aan. Dat lichaam was zo hard en koud door de eerste uren in de vriezer.”

Zo weet je of je kat aan het dementeren is: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Georgina Verbaan. Beeld: Brunopress

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien