Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Gerard Ekdom is 12,5 jaar getrouwd en deelt foto van de huwelijksdag

Radioster Gerard Ekdom heeft iets te vieren: hij is al 12,5 jaar samen met zijn grote liefde Nicole Smits. De twee zijn in 2006 getrouwd en nog altijd gelukkig samen.

Trouw
Eerder zei Gerard over zijn vrouw aan de Telegraaf: “Nicole is de liefde van mijn leven. Ik ben nog steeds verliefd op haar. Ik kom nu misschien over als een ouderwetse romantische eikel, maar ik ben heel graag bij haar. Ik ben ook hondstrouw. Geen haar op mijn hoofd die wil verspelen wat wij samen hebben. Als je zoiets moois hebt als wij, moet je daar zuinig op zijn. Ik draai vaak op feesten en dan flirt ik met alles en iedereen. Maar daarna stap ik in mijn auto en rijd terug naar haar. Wij zijn zo’n stelletje dat altijd bij elkaar blijft.”

Advertentie

Romantisch als hij is, blikt hij even terug naar de blijde dag. ‘Vandaag twaalluf-en-un-halluf-jaar getrouwd met the Love Of My Life! @mrsekdom “I love you more today than yesterday, but not as much as tomorrow’!’, schrijft hij op Instagram.

Gerard en zijn gezin:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘De Ekdommetjes’ op de rode loper bij de #mindfuck premiére! @victor_mids was geweldig in de @afaslive! 📷 @fotograaf_edwin_janssen

Een bericht gedeeld door gerardekdom (@gerardekdom) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien