Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Gerard Ekdom snapt kritiek op grap met witlof niet en reageert fel

Radiomaker Gerard Ekdom heeft in een promotiefilmpje gestrooid met witlof. Maar het ‘spelen met eten’ kunnen niet alle kijkers waarderen.

Hij krijgt dan ook wat kritiek om de oren.

Advertentie

Commentaar
Gerard gebruikte de witlof om in een video nummers te promoten die het woord ‘love’ in de titel hebben staan. Radio 10 zendt sinds begin deze maand de Top 4000 uit, en daar ging de video van Gerard over. Maar kijkers vinden het maar wat zonde dat de witlof zomaar wordt weggegooid. Zo vinden sommige kijkers dat het ‘respectloos’ is, hoe hij met eten omgaat. Daar reageert Gerard op zijn beurt weer fel op.

“Dus levende herten met hoef en al op een barbecue is geen probleem, maar rondstrooien met lof is nu een ding?”, schreef hij op Facebook. “Ik geloof dat ik maar eens moet gaan emigreren…”

Verder zegt hij: “Mensen die boos worden omdat je in een filmpje met witlof gooit… Humor anno 2018: het mag helaas niet meer. Jammer. Gewoon heel jammer. Echt gezelliger is het er niet op geworden, hè?. We zijn aan het vertrutten in dit land! We moeten iets doen! Zo, dat is eruit… verder hou ik van jullie allemaal. Het leven is wél leuk, en dat heb je zélf in de hand!”. De kritiek komt duidelijk niet bij hem binnen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien