Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Gerard Joling (58) vertelt openhartig over zijn kinderwens

Gerard Joling staat bekend als een altijd vrolijke en enthousiaste zanger, maar in een interview laat de zanger zich nu van een heel andere kant zien.

Hij vertelt waar hij het meest spijt van heeft in zijn leven. En dat heeft alles met kinderen te maken.

Advertentie

Ome Geer
In een interview met Beau Monde zegt Gerard: “Ik had misschien wel kinderen gewild.” Hoewel hij het heel jammer vindt dat hij zelf geen vader is geworden, heeft hij daar wel vrede mee. “Je neemt niet zomaar een kind. Mijn leven was er bovendien ook niet naar. Ik ben druk en soms zelfs net een kind.” Gerard heeft wel neefjes en nichtjes waar hij regelmatig mee uit eten gaat. Dat etentje betaalt hij dan, maar het is niet zo dat hij ze erg verwend. “Ik heb me altijd drie slagen in de rondte moeten werken, net als iedereen. En ik wil natuurlijk niet dat ze verwend worden door hun ome Geer.”

Spanningsboog
Gerard heeft zijn grote liefde ook dit jaar niet gevonden. “Ik denk dat mijn spanningsboog te kort is om een relatie te onderhouden. Ik raak snel verveeld.” Toch geeft hij nog niet op. “De leukste mensen kom je toch onverwachts tegen. Wie weet wat er nog voor me in het verschiet ligt.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard.nl. Beeld: ANP

Gerard Joling is met dit spotje genomineerd voor de meest irritante reclame van 2018: 

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien