Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Gerard Joling blundert in 'The Voice Senior': "Ik schaam me dood"

Fouten maken we allemaal. En toch doen we het meestal liever niet. Gerard Joling kan vrijdagavond in The Voice Senior ook wel door de grond zakken na een behoorlijke blunder.

Wat is nu het geval? Hij herkent de schrijver van een van zijn grootste hits niet.

Advertentie

Zanger, tekstschrijver en producer Henny Thijssen besloot dit jaar de stoute schoenen aan te trekken en mee te doen aan de Blind Auditions van The Voice Senior. Met succes, want meerdere coaches drukken en draaien voor de artiest.

Geen herkenning

Gerard Joling echter niet. “Ik heb zelfs een liedje voor jou geschreven. Een duet met Tino Martin“, vertelt Henny hem na zijn optreden. De coach kan zich die samenwerking even niet herinneren. “Excuus, ik heb al meer dan achthonderd liedjes opgenomen”, aldus Gerard Joling. Henny heeft de lachers meteen op zijn hand met een ijzersterk antwoord. “Ja, ik ook”, kopt hij terug.

Gouden plaat

Henny schreef onder meer liedjes voor Frans Bauer, Corry Konings, Koos Alberts, Marianne Weber én behaalde goud en platina met hits voor André Hazes. Als Henny van het podium af is, blijkt dat Gerard Joling zich duidelijk schaamt voor zijn blunder. “Ik heb een zelfs gouden plaat voor dat nummer met Tino Martin gekregen”, vertelt hij zijn mede-coaches. “Ik schaam me dood”, aldus de oud-Topper. “En terecht”, vindt Frans Bauer.

Waarom Gerard Joling niet op de weegschaal durft te staan:

Lees ook: Zo gaat het nu met de winnaars van ‘The voice senior’

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Voice Senior. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien