Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Gewaagde zet: kandidaat TVOH vraagt Anouk om commentaar en krijgt dít

Er zijn maar weinig mensen die vrijwillig om commentaar van Anouk zouden vragen, maar TVOH-kandidaat Richie Brown durfde het gister wél aan. Nadat een reactie op zijn optreden uitbleef, besloot de voormalig zanger van LA The Voices de stoute schoenen aan te trekken en Anouk zelf om een reactie te vragen.

Of hij daar achteraf nog steeds blij mee is, is nog maar de vraag…

Advertentie

Vergelijking met dinosaurus
Richie zong een cover van het nummer ‘Feeling Good’. Lil Kleine en Ali B zagen wel wat in de kandidaat en draaiden al snel hun stoelen om. Anouk daarentegen bleef tot het einde met haar rug naar het podium zitten. Een beetje overmoedig door zijn optreden vroeg Richie aan Anouk wat ze van zijn zangtalenten vond en kreeg vervolgens dit terug:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Ik ben heel erg benieuwd naar het commentaar van Anouk” – Oké komt ‘ie! 😱 #TVOH #TVOH10 #TheVoice

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Voice of Holland, Instagram. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien