Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Wat een goed nieuws: gezinsuitbreiding voor boerin Annemiek

Geen baby’s voor boerin Annemiek, maar wél een kitten. Op Instagram deelt ze trots het nieuwe gezinslid genaamd Skittles. “Zo blij met deze muizenvanger in spé.”

De gezinsuitbreiding is niet het enige goede nieuws uit Drenthe.

Advertentie

Op vakantie

Annemiek en haar nieuwe vlam Charlie maken namelijk ook al reisplannen samen. “Het plan is nu om samen een beetje weg te gaan, maar hoe of wat precies dat laten we afhangen van hoe het verder gaat met de coronamaatregelen in Europa. […] Van een roadtrip in IJsland tot een strandvakantie in Griekenland, we houden alle opties open.” En ach, als je zo smoorverliefd bent maakt het eigenlijk ook niet uit waar je precies vakantie viert, niet waar?

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn kitten 😍 Skittles! Bedankt @_selienalakenvelt_ 😘 ben zo blij met mijn muizen vanger in spe 🤩! #kitten #blijeboerin #schattig #poes

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Hey Charlie

Eerder vertelde de boerin al hoe ze Charlie ontmoette. De jongen reageerde op een van haar video’s op Instagram. Annemiek was direct onder de indruk. “Ik dacht: ‘wow, wie ben jij dan?’ dus ik ging naar zijn pagina toe en toen ben ik hem gaan volgen.” De twee raakten aan de praat en zijn sindsdien nooit meer gestopt.

Reislustig is boerin Annemiek zeker: eerder maakte ze al een ‘tour du boer’. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: KRO-NCRV, Instagram. 

Lees meer

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien