6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Gezinsuitbreiding voor Winston en Renate Gerschtanowitz

Winston deelt een leuk nieuwtje op Instagram. Zijn gezinnetje is namelijk vanaf vandaag uitgebreid.

Winston en Renate hebben namelijk een viervoeter in huis. Obi heet het hondje. Het is een labradoodle en de hond is nu 9 weken oud.

Advertentie

Hij is pas drie dagen bij zijn nieuwe familie, maar wordt nu al hun beste vriend genoemd. Wat een schatje is het! Winston en Renate hebben samen twee kinderen, Benjamin en Julian.

Ook Renate deelt een lieve foto:

Het gezinnetje bij elkaar, toen nog zonder Obi:

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: Instagram

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien