Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Giel Beelen deelt opvallende voor- en na-foto (en je herkent 'm bijna niet terug)

Je zou het niet zo snel achter hem zoeken, maar Veronica-dj Giel Beelen (41) is de afgelopen maanden druk bezig geweest met een zogeheten ‘sixpack-challenge’. Giel wilde dolgraag het lichaam van een zwembroekmodel krijgen en dat is hem naar eigen zeggen eindelijk gelukt.

In een YouTube video laat de dj het resultaat zien van maandenlang hard sporten en gezond eten.

Advertentie

Verandering
Giel vertelt dat hij een jaar geleden tot de conclusie kwam dat hij ‘een pens’ begon te krijgen. Op dat moment deed hij weinig aan sporten of diëten. “Ik had er de spirit niet voor.” Zijn leven veranderde toen hij in februari 2018 een berichtje kreeg van Peter de Harder, die er in drie maanden in was geslaagd een godenlichaam te creëren. Een maand later besloot Giel te gaan zwoegen onder leiding van personal trainer en YouTuber Anthony Kruijver.

‘Stok achter de deur’
De dj ging 2 keer in de week sporten en begon steeds meer op zijn eten te letten. Toen zijn lichaam begon te veranderen, besloot hij zijn poging om een wasbordje te krijgen wereldkundig te maken. Giel beloofde in december plechtig aan allerlei media binnen vijftig dagen een riante sixpack te hebben. “Dat ik dat naar buiten bracht, was voor mij een stok achter de deur”, vertelt hij. “Ik kon niet meer terug.”

Gemengde reacties
De dj krijgt gemengde reacties op zijn transformatie. Zo zijn er mensen die hem loven voor zijn ‘gortdroge’ en ‘gespierde’ lichaam, maar zijn er ook een aantal critici die hem ‘te mager’ vinden. Giel zelf is er nog niet over uit of hij de komende maanden blijft door trainen. Hij sluit zijn filmpje af met het eten van een mierzoete pannenkoek die de afgelopen tijd streng verboden was in zijn eetpatroon. “Heerlijk”, aldus Giel. “Ik neem er nog maar één.”

De leukste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron : AD. Beeld: YouTube, ANP

 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien