Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Goed nieuws voor zieke actrice Olivia Newton-John

Bij de 68-jarige Olivia Newton-John werd in mei borstkanker geconstateerd. 

Ze is hiervoor met bestralingen behandeld en zegt zich inmiddels weer goed te voelen.

Advertentie

Veel dank

Daarom wil ze graag haar werk als actrice weer oppakken. De Grease-actrice bedankte al haar fans voor de steun en lieve berichten die ze de afgelopen tijd binnenkreeg. “Jullie gebeden en beterschapswensen hebben me echt geholpen en ik kijk ernaar uit jullie allemaal snel weer te zien”, laat ze weten.

Even niet

Eind augustus staat ze in Amerika weer op de planken en treedt ze weer op. Ze annuleerde in mei al haar activiteiten zodat ze rustig kon herstellen. In 1992 had ze ook al borstkanker.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: nu.nl. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien