Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

'Goede tijden, slechte tijden' bereikte dinsdagavond dieptepunt

Een slechte dag voor Neerlands langslopende soapserie. Dinsdagavond bereikte Goede tijden, slechte tijden een fiks dieptepunt. De uitzending behaalde namelijk het laagste kijkcijfer sinds jaren.

Jarenlang keken er iedere avond trouw miljoenen mensen naar de avonturen van de inwoners in Meerdijk. Maar tegenwoordig is dat een ander verhaal.

Advertentie

Dalende kijkcijfers Goede Tijden, Slechte Tijden
Dinsdagavond keken er in plaats van een miljoen of meer, ‘slechts’ 667.000 mensen naar Goede tijden, slechte tijden. De soapserie lijkt steeds minder populair te worden, en dat is dan ook te merken op Twitter.

Frustraties online
Veel trouwe kijkers uiten online hun frustraties. Zo wordt er volop geklaagd over het acteerwerk, de rommelige aflevering en de verhaallijn. Veel mensen zeggen zelfs dat ze hopen dat het einde van de serie nabij is. Hieronder kun je de tweets bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP Foto

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien