Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit is het goede voornemen van Kate Middleton

Na een onrustig 2019 zijn de Britse royals ook toe aan nieuw fris jaar. Kate Middleton heeft dit jaar ook een goed voornemen: meer tijd met familie doorbrengen.

Het hoogtepunt van 2019 was natuurlijk de geboorte van de kleine Archie. Prins George, prinses Charlotte en prins Louis blijken ook een groot fan te zijn van hun kleine neefje. Een bron vertelde aan Us Weekly dat Kate dit jaar daarom meer tijd met familie door wil brengen zodat de kleintjes meer met elkaar kunnen spelen.

Advertentie

Broers
Dit jaar vertelde prins Harry in een interview dat hij en zijn broer William niet meer zo close zijn als ze eerst waren. “We zijn broers en zullen altijd broers blijven”, zei hij daar toen over. Wie weet kan schoonzus Kate er met haar ‘playdates’ voor zorgen dat de 2 weer wat vaker bij elkaar over de vloer komen.

Canada
Tijdens de Kerst konden de neefjes en nichtjes dit jaar niet met elkaar spelen. Prins Harry en Meghan vierden de kerstdagen in Canada. In een statement brachten ze naar buiten dat ze “samen met hun zoon genieten van de warmte van de mensen in Canada en de mooie natuur.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Usmagazine.com. Beeld: Getty

Lees meer

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien