Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Golden retriever bevalt van een groene puppy

Het baasje van golden retriever Rio moet wel gek hebben opgekeken toen haar hond was bevallen.

Er zat namelijk, tussen de 9 puppy’s, één knalgroen kleintje.

Advertentie

Zeldzaam
Deze bizarre kleuring zou veroorzaakt zijn door een zogenaamd ‘ galpigment’ dat in de placenta bij honden voorkomt. Deze stof kan vlekken achterlaten wanneer het in contact komt met het vruchtwater van de moederhond. Dat lijkt in dit geval te zijn gebeurd. En dat komt maar zelden voor: er zijn pas 3 andere gevallen bekend.

Gaat vanzelf weg
“De eerste pup zat vast, dus hebben mijn dochter Claire en ik hem bevrijd. Het was alle hens aan dek, maar toen kwamen ze een voor een ter wereld en bleek er eentje met een groene vacht tussen te zitten. We konden het niet geloven”, zegt het baasje, Louise Sutherland.

“We hebben het daarna opgezocht en het bleek met de placenta te maken te hebben. De kleur is inmiddels wat afgevaagd en zal binnenkort helemaal verdwijnen.” Ze heeft het jonge hondje de naam ‘Forest’ gegeven – wel zo toepasselijk, aldus de Schotse vrouw.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Telegraaf. Beeld: Twitter

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien