Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Gordon krijgt commentaar op eerlijke foto: 'Misschien je ogen liften?'

Gordon is momenteel bezig met een betere versie zijn van zichzelf. De zanger is gestopt met het drinken van alcohol en het gebruiken van drugs.

Op social media deelt hij af en toe een update over hoe het nu met hem gaat, in zijn ‘nieuwe leven’.

Advertentie

Op Instagram schrijft Gordon: ‘Dankbaar zijn voor kleine dingen, je zegeningen tellen en gelukkig zijn met jezelf dat is de kracht van ieders bestaan.’. Ook laat hij weten dat hij ‘happy single’ is. De meeste fans reageren vol begrip en vinden het mooi wat hij zegt. ‘Gelijk heb je!’, klinkt het dan ook. Ook zeggen anderen: ‘Je straalt weer!’

Trots
Maar niet iedereen is positief over de eerlijke foto van de zanger. Zo reageert iemand met de tekst: ‘Misschien even je ogen liften?’. Anderen nemen het gelijk voor Gordon op. ‘Wat een misplaatste opmerking’, vinden velen. Gordon reageert zelf nog nergens op – misschien maar slim ook. Want hier zou hij zijn energie zeker niet aan moeten besteden. Je mag trots op jezelf zijn, Gordon!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien