Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Gordon krijgt nu al te maken met grote tegenvaller

Hoewel hij nog maar net terug is in Nederland, heeft Gordon nog maar amper tijd gehad om bij te komen van zijn tijd in een afkickkliniek. De zanger wordt namelijk lastig gevallen door iemand die nep-accounts van hem aanmaakt en daarmee mensen benadert.

Op Facebook uit Gordon nu zijn frustraties hierover. De presentator laat foto’s zien van de profielen en legt uit wat er aan de hand is.

Advertentie

‘Trap er nooit in’
“Op dit moment is er een fake profiel van Gordon bezig met berichten te versturen via Messenger. Trap er niet in want:

  1. Gordon stuurt NOOIT privé berichten.
  2. Gordon vraagt ook nooit om een programma te downloaden om te chatten.
  3. Het blauwe vinkje achter Gordon zijn naam betekent dat dat zijn officiële pagina is. Staat er geen blauw vinkje dan is het NIET zijn pagina.”

Lieve reacties
De presentator en zanger waarschuwt zijn volgers dat bij twijfel ze het kunnen checken. “Wees altijd voorzichtig , als je het niet zeker weet, vraag het dan na”, aldus Gordon. Fans van de presentator steken hem in de reacties een hart onder de riem. “Erg dat er zo mensen zijn die daar van willen profiteren. Ik zou zeggen Gordon kanjer trek het je niet aan, er zijn altijd rotte appels die je onderuit willen krijgen. Blijf vooral in je zelf geloven” zo schrijft iemand. Iemand anders reageert: ‘Kanjer ben je!’”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien